Cara Dapatkan Kulit Putih Gebu Tanpa Tompok Hitam

Wanita dan kecantikan rasanya memang amat sinonim kan? Siapa yang tak nak cantik? Ke ada yang tak berminat nak cantik? Walau tak secantik artis pun tapi sekiranya kulit muka teruk berjerawat, penuh parut hitam dan kulit pun kusam je memang boleh membuatkan diri sendiri rasa down sangattt kan?

Rasa rendah diri dan hilang keyakinan diri. Betul betul? Kesan ini yang amat penting sebenarnya. Saya pernah rasa hilang keyakinan diri gara-gara muka berjerawat teruk suatu ketika dulu. Rasa nak jumpa orang pun malu yang amat.

Di dalam gambar testimoni ini merupakan customer saya yang menghidap resdung teruk dan kulit muka yang teruk. Jerawat yang besar dan bernanah serta meninggalkan parut kehitaman. Tona kulit juga amat kusam dan hitam!
Bukan sedikit produk yang sudah dicuba malah dah habis duit banyak pun. Jumpa pengamal perubatan tradisional pun sudah. Tapi tak membawa hasil yang menggembirakan.
Sehinggalah saya mula mencadangkan set resdung atau set kecantikan ini yang terdiri dari Vitamin C, Alfalfa dan Vitamin E.
set-kulit-cantk
Untuk pesakit resdung adalah amat penting sekali untuk mengambil Alfalfa yang bertindak sebagai agen detoks darah. Ia penting untuk membuang toksin yang menjadi penyebab kepada alahan pencetus resdung.
Vitamin C dengan teknologi sustained release ini bertindak menguatkan sistem imun supaya badan tahan dengan segala serangan penyakit mahupun gejala alahan. Ia juga agen pemutih kulit tau serta melicinkan kulit.
Alhamdulillah selepas 2 minggu penggunaan kulitnya mula menunjukkan kesan positif. Beliau konsisten dengan pengambilan set dan hasilnya sangat menggembirakan empunya badan dari hari ke hari. Memang nampak lain keyakinan diri beliau yang semakin positif dan ceria berbanding sebelum ini yang berjerawat teruk.
Sapa yang ada masalah seperti adik ni? Mahu saya tolong dengan pengambilan supplement yang betul dan tunjuk ajar yang berterusan?
Segera hubungi saya tau!
Love Share About Health
Aniey Yusoff
0137773122

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge