Cara Menghilangkan Parut Keloid Dengan 3 Langkah Mudah

Dah baca Kesan Jangka Panjang Tulang Patah Selepas Kemalangan Akhirnya Hilang Selepas 10 Tahun. Dari kisah kemalangan ni wujudlah parut keloid yg berbenjol agak besar di kaki. Parut keloid ni terjadi apabila saiz parut yang menebal menjadi semakin besar hingga melepasi kawasan luka. Kawasan luka menjadi timbul dan berbenjol apabila tisu penghubung terus membahagi walaupun bahagian luka sudah dipenuhi dengan tisu baru.

Contoh Parut Keloid. Sumber gambar : Google

Agak besar jgk dalam 2 inci dia punya panjang dan berbenjol besar yang apabila ditekan boleh mengundang sakit woih.. Rupanya macam gambar kat atas ni. Memandangkan parut KakNi kat kaki tak kan nak tunjuk pulak kan hihi..
Sebelum ni ada jugak cuba-cuba nak hilangkan dia. Pakai scrub la, cream la, minyak la tapi tak jadi apa pun. Jadi KakNi decide biar la keloid tu duk situ. Orang tak nampak pun kan hahaha..bosan-bosan ada jugak duk main-main dengan dia kahkahkah…
Masa berlalu tup tap dah 10 tahun duk ‘bela’ keloid ni. Sampaila lepas bersalin anak ke 3 dan mula ambil set lengkap bersalin shaklee. Dan selepas kesan positif yang ketara KakNi tambah lagi dengan Collagen Powder yang mana sangat memberi kesan pada keloid ni. Tujuan asal amik Set Cantik ni bukan untuk buang keloid tapi inilah bonus manfaat yang dapat dari mengamalkannya. Dapat kulit cantik selepas bersalin, halus dan gebu gitu selepas itu.
Perasan sangat lepas amalkan set ni, ada satu hari tengok parut keloid tu dah HILANG! Seronok la bukan main lagi..lama duk bela dia. Eh kata ada 3 langkah kan? Begini langkah-langkahnya :
Amalkan minum ESP 2 kali sehari. Tak payah risau akan rasanya kerana rasanya sangat natural dan boleh ditambah dengan apa-apa minuman kegemaran korang macam Milo, Sunquick, apa-apa jus buahan, sirap ke kecuali yang berkafein sahaja tak boleh. ESP satu-satunya produk yang ada lengkap 9 asid amino penting yang tidak dapat dihasilkan oleh tubuh manusia.
Badan kita ni hampir keseluruhannya dibina dari protien seperti rambut, kuku, otot,kulit dan banyak lagi. Jadi kita sangat perlukan protien untuk proses baik pulih sel dan membaharui sel. Boleh je amik dari sumber makanan kan? Cukup kadarnya setiap hari?
Nak tau tak satu hidangan ESP ni bersamaan dengan 2 kali ganda daging, 4 kali ganda telur, 12 kali ganda susu, rendah lemak, TIADA kolesterol, TIADA asid urik dan sangat mudah diserap oleh tubuh manusia. Mampu makan dengan manfaat begini? Boleh bayang tak bahawa dalam satu tong 850gm ESP ini ada 30kg kacang soya NON GMO! Hebat bukan?
Manfaat paling best amalkan pengambilan Vitamin C adalah kerana ia mampu membentuk kolagen iaitu sebatian asas otot. tisu, gusi, rangka dan tulang rawan. Pentingnya kolagen ia mampu menghalang kulit dari berkedut dan menghalang otot menjadi lembik.
Bukan untuk hilangkan parut keloid sahaja malah silalah amalkan Vitamin C untuk mendapatkan kulit yang lebih cerah, melambatkan penuaan dan menyekat pembentukan pigmen penyebab jeragat.
 Satu lagi yang paling premium untuk kecantikan ialah kolagen! Kolagen Shaklee lagi unik sebab saiznya paling halus sekitar 1000 Dalton sahaja menjadikan ia amat mudah diserap oleh tubuh dan meningkatkan keberkesanannya. Ia dihasilkan dari ekstrak sisik ikan merah iaitu sejenis kolagen tulen dan bermutu tinggi.
Manfaat kolagen amat bagus untuk meransang pertumbuhan semula kulit, rambut dan kuku yang cantik. Kulit beratmbah lembab dan anjal serta memudarkan parut.
Inilah 3 rahsia nak hilang parut keloid. Amal dan alami sendiri perubahan kulit yang ohsem! Rahsia set ini juga asbab buat mereka ini untuk hilangkan parut keloid :
Pengedar Shaklee Wangsa Maju Keramat AU
Pengedar Shaklee Wangsa Maju Keramat AU
Untuk pembelian set ini secara online hanya klik ke link esell di bawah ini :
Pengedar Shaklee Wangsa Maju Keramat AU
Perlukan konsultasi eksklusif? Hubungi KakNi seperti detail di bawah :

Aniey Yusoff

ID : 887558

Sms/Whatsapp : 0137773122

http://kakni.wasap.my

 COD : Wangsa Maju Keramat AU

You may also like...

2 Responses

  1. Irni Suhana says:

    Kalau ada parut keloid ni mesti kita jadi terganggu kan. Kalau boleh hilang memang bagus sangat ni 😀
    Irni Suhana recently posted…Pengalaman Mengandung Usia LewatMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge