Inilah Sebab Kenapa ESP Menjadi Pilihan Para Wanita

ESP ni memang ramai bercinta dengan para wanita. Episod percintaan saya dengan ESP bermula 3 tahun lepas semasa mengandung anak ketiga. Better late than never kan 🙂 Memula nak minum ESP cuak jugak boleh ke aku nak telan air soya ni huhu…siap campur dengan air sunquick lagi TAPI rupanya rasa dia lagi bestttt kalau minum macam tu sahaja! Feberet saya kalau rendam seketika dengan kurma atau pun blend je kurma dengan ESP. Memang heaven!

Bila amik masa mengandung rasa lebih sihat dan bertenaga. Saya ke tempat kerja setiap hari naik LRT dan dari tren jalan kaki ke ofis dalam kira-kira 20 minit setiap hari..bayangkan jauh jugak tu nak menapak setiap hari tambah-tambah bagi ibu mengandung. Tapi alhamdulillah berjaya menempuh tempoh tu hingga ke minggu 39 kehamilan. Sampai naik risau la kawan-kawan di ofis.

Beberapa jam selepas bersalin saya terus minum ESP dan amik B-compleks. Doktor nasihatkan saya supaya banyakkan rehat dulu sebab muka saya pucat kerana banyak hilang darah. Alhamdulillah ESP dan B-compleks ni banyak membantu saya memberi tenaga dan sihat. Saya berpantang sendiri di rumah bersama bayi dan 2 anak lagi yang masih kecil. Rasanya kalau tak cukup tenaga memang agak STRESS kan?

Kenapa Wanita Suka ESP?

kami pilih esp

 

esp6

 

esp5

 

esp4

 

esp3

  1. Memberi tenaga untuk kekal cergas sepanjang hari
  2. Kulit jadi lebih anjal dan paling best semua part jadi anjal termasuk payudara
  3. Kulit muka yang dulu berminyak makin berkurang (boleh tepek bedak lama-lama hihi)
  4. Kenyang lebih lama (yang nak slim memang suka sangat!)
  5. Tubuh makin fit dan slimmm
  6. Rambut kurang gugur (wanita dan gugur memang tak dapat nak dipisahkan hihi)
  7. Gastrik hilang. Protien membantu baik pulih dalaman perut yang keradangan
  8. Kulit lebih cerah dan yang penting cerah sekata bukan muka je cerah tapi tangan gelap
  9. Menguatkan rahim. Jangan tak tahu protien amat penting untuk pemulihan semula rahim dan menguatkan rahim terutama bagi ibu selepas bersalin
  10. Membanyakkan susu ibu
  11. Strech mark mereka ssemakin hilang!
  12. Kuku lebih sihat dan bersinar
  13. Ibu hamil yang amalkan ESP rata-rata bagitau anak mereka lahir dengan kulit yang lebih cerah dan payah naik ruam
  14.  Awet muda

Cukuplah dulu 14 sebab ini…sebenarnya ada banyakkk lagi sebab positif pada mereka. Tak amal tak tau hasil kan? Setong hanya RM150 untuk penggunaan sehingga 3-4 bulan. Jom jadi pencinta ESP!

Partner ESP korang 🙂

Aniey Yusoff

SMS/whatsapp : 013.777.3122

Emel : aniey434@yahoo.com

SID Wangsa Maju, Sri Rampai, Setiawangsa dan kawasan sekitar

You may also like...

2 Responses

  1. she_d@ says:

    Setuju… dan ESP memang fav syida sekeluarga…. i’m so in love with ESP.. =P

  2. yaya cendana says:

    tq for this sharing!!! yayac dari BW UZU …BW sini….yayac dah follow sini….mohon follow blog & komen murni di entry yaya

    http://www.yayacendana.com/2015/09/kaio-studio-photographer-videographer.html

    tq…. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge