Julai Bulan Bertuah Untuk Si Manja Dan Awet Muda

Alhamdulillah tamat sudah Jun yang penuh dengan memori suka duka dalam bisness dan juga dalam kehidupan kami. Terima kasih Jun kerana di hujungnya membawa hari ulang tahun ke 7 Puteri Sulung kami, Amirah Alyaa.

Julai Penuh Awesome?

Promo Julai

InsyaAllah pada 17 Julai nanti Hari raya bakal menjelma. Insan yang jauh dan dekat semua akan pulang beraya di kampung halaman masing-masing kan? Ingin tahu apa promosi Shaklee bulan Julai? Hurmm sangat best tau!

Beli Vivix 7 Botol Dengan Harga 6 Botol!

buy 6 free 1 vivix

Vivix atau lebih dikenali dengan nama ‘tonik ajaib’ bukan hanya sekadar gah pada namanya tapi ia adalah minuman anti penuaan yang terbaik di dunia. Ramuan tumbuhan semulajadi yang hebat di dalam sebotol vivix menjadikan ia supplement untuk kesihatan menyeluruh.
Jadi tak hairan la kalau semua masalah kesihatan disyorkan amik vivix ni. Antaranya pesakit diabetes, darah tinggi, gout, alzheimier, masalah jantung, kolesterol dan banyak lagi. Hurmmm boleh la bawak balik sebotol untuk bagi mak ayah kan nak balik raya nanti?

B-compleks Beli 4 Percuma 1

buy 4 free1

Kalau nak beli b compleks pastikan b-compleks itu lengkap dengan semua vitamin dalam kumpulan B iaitu B1, B2, B3, B5, B6, dan B12. B-compleks shaklee adalah lengkap dengan 8 jenis vitamin B termasuk juga biotin dan asid folik. Kesemua ini perlu diambil bersama tau.
B-compleks ni amat penting sekali untuk ibu-ibu hamil terutama untuk elak masalah Spina Bifida dan telah banyak membantu ibu-ibu hamil mengurangkan loya, menambah selera makan, memberi tenaga, mengurangkan stress dan juga telah banyak membantu mengurangkan simptom resdung pada penghidap resdung. Saya juga wajib amik ini setiap hari 🙂

Multivitamin Kanak-kanak Vitalea Beli 4 Percuma 1

vitalea kids

Multivitamin Vitalea ini adalah kegemaran kanak-kanak ribena kat rumah ni. Perisa pun memang sedap tablet kunyah perisa anggur yang sedap. Dah namanya pun multivitamin kan jadi ia adalah lengkap dengan semua vitamin dan mineral yang diperlukan oleh seorang kanak-kanak untuk membesar supaya risiko seperti kurang zat besi, tak ada selera makan, selalu demam dan sakit adalah minima pada anak-anak kita.

Memang owesome kan promosi bulan julai ni! Jadi korang pilih mana satu yang berminat dihati dan hubungi saya. Opps! ada lagi yang best! Korang berpeluang dapat sebotol Vitalea FREE, cash back pada bulan depan dan penjimatan harga yang super best!

Hubungi Saya :

Aniey Yusoff

SMS/WHATSAPP : 013.777.3122

COD : Setiawangsa, Sri Rampai, Wangsa Maju dan kawasan sekitar

Korang akan tau bagaimanakah caranya 🙂

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge