Satu Untuk Semua! Semua Untuk Satu! Kita Sihat Sama-sama

Promosi atau tak promosi minyak ikan Omega Guard dan Multivitamin Vitalea Kids memang laris sokmo! Umpama goreng pisang cheese hihi…alhamdulillah tumpang gembira untuk mak ayah yang berbondong-bondong borong Omega dan Vitalea untuk keluarga masing-masing. Mana taknya kalau sebotol Omega tu satu isi rumah boleh makan dari si kecil umur 1 tahun hinggalah warga emas. Jadi pilihan terbaik beli sorang satu botol hihi..

Alyaa, Affan dan Aimy kat rumah ni ada sorang sebotol Vitalea kunyah ni. Borong masa promosi, tentunya lagi jimat ­čÖé

Sihat Sama-sama

Siapa Lagi Yang Perlukan Omega?

1. Ibu hamil

  • membantu perkembangan otak bayi semasa di dalam kandungan
  • mengurangkan risiko kelahiran bayi pra matang
  • mengurangkan risiko gila meroyan selepas kelahiran
  • mengawal kenaikan berat badan yang naik semasa hamil
  • membantu melancarkan darah

2. Ibu yang menyusukan

  • Omega akan menyalurkan khasiat omega-3 untuk sistem imunisasi badan kanak-kanak serta membantu perkembangan otak kanak-kanak.
  • sangat membantu penurunan berat badan ibu tanpa menjejaskan penyusuan

3. Kanak-kanak

  • Omega Guard sangat membantu pertumbuhan badan yang sihat selain meningkatkan kecerdasan otak
  • Memperkuatkan sistem imunisasi badan terutamanya untuk kanak-kanak yang sering demam,selesema, batuk, asthma dan eczema
  • Membantu kanak-kanak kekal cergas di dalam kelas

4.  Mereka yang ada masalah berat badan

  • Omega sangat membantu pembakaran lemak dalam badan dengan lebih cepat
  • Meningkatkan hormon leptine yang mana ia sangat membantu anda untuk mengawal selera makan

5. Mereka yang sering mengalami masalah kesihatan

  • Kerap batuk berkahak, dan selesema yang berterusan
  • Sering mengalami sakit sendi dan ada masalah kolesterol yang tinggi
  • Sakit strok
  • Hidap penyakit darah tinggi

omega

 

Siapa Lagi Perlukan Vitalea Kids?

  1. Kanak-kanak Picky Eater
  2. Adik-adik yang tak suka makan sayur
  3. Anak-anak yang kurang selera makan
  4. Sering demam, selsema, batuk dan mudah letih
  5. Kurang zat besi
  6. Kanak-kanak aktif yang tak berapa hirau waktu makan
  7. Kanak-kanak yang rendah imuniti badan

vitalea poster

 

Perkongsian ini untuk kesihatan kita bersama. Nak join pembelian untuk keluarga masing-masing? Boleh sangat!

Aniey Yusoff

sms/whatsapp : 013.777.3122

emel : aniey434@yahoo.com

You may also like...

2 Responses

  1. Mek ila pun suka sangat dengan Omega. Seisi keluarga makan omega bermula daripada emak, Mek ila, hubby dan anak-anak. Paling ketara memang nampak sangat perubahan dan fokus anak pada pelajaran. Alhamdulillah.
    Mek ila Jual Vitamin recently posted…2 Tahun Yang Terindah – Penyusuan Susu IbuMy Profile

  2. permatamama says:

    saya suka sangat omega bila nak study memang sangat fokus dan sel2 otak pun berkembang

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge