Testimoni Berjaya Kurus Dengan Set Detoks Shaklee

Alhamdulillah, kalau sebelum ni asyik tengok feedback orang je yang berjaya kurus dengan set detoks shaklee. Nah sekarang sendiri pulak yang rasa, sebelum ni KakNi dalam fasa menyusukan anak jadi memang fokus dengan set menyusu sahaja dulu. Sekarang Anas bulan depan dah masuk 2 tahun jadi maknya dah slow-slow buat detoks dan jaga makan.

KakNi ni memang seorang yang kuat makan hahaha..suka betul makan, jadi bila lepas bersalin yang keempat ni dah insaf sendiri bila tengok perut tak kempis-kempis macam orang mengandung 5 bulan pulak huwaaa…

Seluar pulak hampir semua tak muat tang perut dan paha, berjalan rasa bergesel je paha huhu.. KakNi ni tak adalah fasa gemuk tapi ‘bela’ lemak banyak kat perut, paha dan lengan, muka pun membulat semacam je. BMI pun normal je tapi jauh beza la dengan sebelum bersalin anak no 2 dulu. Berat biasa KakNi sebelum ni sekitar 40-42 kg dengan tinggi 149cm. Masa ni ya Allah happy sangat sebab rasa ringan je badan. Sekarang rasa dah berat dan mula la rasa ‘berat’ nak buat kerja kahkahkah ini tabiat tak elok yang nak ubah ni.

Kurus Dengan Set Detoks Shaklee

Testimoni 1

Girllyen Marcie

Terus terang saya katakan, saya amal Shaklee waktu pregnant 2013 sampai habis menyusu anak 2 tahun. Selepas itu, sekejap amal, sekejap tidak. Buat supplement macam gula gula saja, suka hati bila mau bila tidak.

Bila tidak konsisten, berat badan saya bertambah, bukan atas dasar berhenti makan supplement lalu naik mendadak. Semua kerana, gaya pemakanan yang tidak seimbang (orang selalu travel, memang makan saja kerjanya), dan bersenam boleh dikira beberapa kali saja dalam 1 bulan.

Pada tahun ini, muncul kesedaran semula. Saya mula amal Shaklee Detox pula. Perbezaan yang ketara timbul, semakin hari semakin banyak supplemen saya amal, termasuklah Radiant 4 dan gaya hidup yang sepatutnya kita buat. Kecantikan itu kurniaan Tuhan, tapi kalau secantik macam mana pun kalau tidak jaga kesihatan pasti akan nampak hodoh.

Hari ini, perubahan besar tampak kelihatan, bukan saja mengShakleekan diri sendiri, tapi gaya hidup yang Shaklee ajar sudah terjeremus dalam fikiran saya. Kalau bukan sekarang, bila lagi kita mau mula? Kesihatan dari dalam, akan menghasilkan minda yang lagi tajam dan sekaligus buat kita lebih focus dengan apa yang kita mahu dalam hidup.

Testimoni 2

Alezra Alez turun 2.2kg pada hari ke 4 berdetoks

Testimoni 3

Perasaan bila buat detoks? Best sangat bila rasa badan dah ringan, seluar baju semua boleh pakai balik dan kita pun jadi rajin je hahaha tu la sebelum ni badan berat malas nak bergerak.

Kalau korang ada rasa penyakit “M” tu buat-buatlah insaf dan segera dapatkan set detoks ini bagi merajinkan dan meringankan diri tu hihihi. Pembelian secara online hanya klik di link esell di bawah :

Pengedar Shaklee Wangsa Maju Keramat AU

Setiap pembelian sebarang produk Shaklee dari KakNi korang berhak mendapat konsultasi eksklusif, jadi jangan lupa hubungi KakNi seperti details di bawah ye :

Aniey Yusoff

ID : 887558

Sms/Whatsapp : 0137773122

COD : Wangsa Maju Keramat AU

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge