Mencari Multivitamin Yang Paling Lengkap Tanpa Kesan Bahaya Pada Tubuh? Kini Ia Percuma Untuk Anda!

Tahniah! Anda memang pembaca bertuah kerana anda sedang mencari multivitamin yang paling lengkap bukan? Kini ia PERCUMA untuk anda! Wah!! Tidakkah ia sesuatu yang sangat mengujakan? Apa taknya ia sempena multivitamin ini sudah berusia 100 tahun di pasaran. Ia adalah multivitamin yang pertama dicipta di dunia. Kegembiraan berganda bukan? Kerana demi meraikan korang Shaklee bagi khas PERCUMA bagi meraikan ahli baru bersama Shaklee.

100-1

Sejarah Vitalea

Seringkali kita menyebut vitamin tetapi tahukah kita asal usul perkataan vitamin? Dikenali sebagai ‘Vitalize-Mineral’ dan kemudiannya disingkatkan sebutan kepada ‘Vita-min’ dan perkataan vitamin yang disebut kini asalnya dari Shaklee. Vitalised Mineral ini dicipta oleh Dr Forrest C Shaklee, pengasas Shaklee, pada tahun 1915.

Peningkatan teknologi tahun demi tahun oleh pakar-pakar dan saintis telah mengubah bentuknya dari cecair (90 tahun dahulu) kepada bentuk tablet yang kini dikenali sebagai Vita-lea. Kepakaran mereka ini pula telah mencipta formula khas Vitalea dengan ‘Iron Formula’ iaitu penambahan zat besi yang penting untuk pembentukan sel darah merah. Formula ini membuktikan kepakaran saintis dalam Shaklee kerana penambahan ‘iron’ selalunya tidak stabil untuk dikapsulkan sekali bersama vitamin dan mineral yang lain.

Shaklee-DrShaklee-Vitalized Minerals

Mengapa Vitalea Istimewa Berbanding Multivitamin Lain?

1. Setiap tablet Vitalea mengandungi 30 nutrisi harian lengkap yang diekstrak daripada sayuran dan buah, mengandungi 12 vitamin dan 7 mineral penting sebagaimana disarankan oleh RDA

2. Tablet vitalea disaluti dengan serbuk nutrisi iaitu spirulina

3. Dihasilkan dengan kaedah yang terkini dan teknologi eksplosif yang kompleks iaitu ‘Explo-tab’ yang menjadikannya tablet multivitamin yang PALING PANTAS DI DUNIA larut dalam air dan juga tubuh manusia. Mineral yang terkandung di dalamnya mudah berintegrasi dengan protin untuk penyerapan yang pantas oleh usus kecil.

4. Centre of Science di Amerika Syarikat telah menobatkan Vitalea sebagai “The Best Multivitamin” pada tahun 2000.

Siapakah Individu Yang Perlukan Vitalea?

  • Ibu Mengandung yang mempunyai HB yang rendah
  • Individu dewasa yang mementingkan kesihatan dan kecergasan tubuh jangka panjang
  • Individu yang sibuk dan seringkali tidak lengkap diet hariannya
  • Mereka yang seringkali letih, lesu, mudah pitam dan tidak bermaya
  • Individu yang mempunyai imun badan yang rendah dan selalu dijangkiti penyakit seperti demam, selsema dan batuk dan ingin meningkatkan sistem imun
  • Remaja yang aktif dan sedang membesar
  • Wanita yang mementingkan kesejahteraan kesihatan mereka
  • Lelaki di semua peringkat umur
  • Wanita di usia lewat 40-an yang menghampiri menopous
  • Wanita yang baru bersalin dan menyusukan anak

Vitalea Membantu Ibu-ibu Hamil Mengatasi Masalah Low HB dan Anemia. Bagaimana Ia Membantu?

Anemia atau low Hb seringkali terjadi pada ibu hamil. Pada peringkat bahaya ibu-ibu perlu ditahan di hospital macam kisah ibu hamil ni

Nak tau kisah lanjut boleh juga baca artikel ni >> Bahaya Anemia Dan Low Hb Pada Ibu Hamil

Penyerapan iron yang pantas daripada tablet kepada sel badan menyebabkan pembentukan hemoglobin dapat berlaku secara cepat sebab itulah Vitalea amat disarankan pada mereka yang mengalami masalah Low Hb terutamanya ibu mengandung.

Berbahagialah mereka yang memang mengamalkan Vitalea ini kerana mengikut kajian dan ujian klinikal membuktikan dengan pengambilan Vitalea selama setahun boleh mengurangkan risiko jatuh sakit sebanyak 65%!

Hubungi saya untuk mendapatkan Vitalea ini secara PERCUMA SEKARANG!

 

Aniey Yusoff

SMS/whatsapp : 013.777.3122

Emel : aniey434@yahoo.com

COD : Setiawangsa, Wangsa Maju, Sri Rampai dan kawasan sekitar

 

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge