Promosi Shaklee November Pilihan Terbaik Untuk Kesihatan Keluarga

Assalamualaikum WBT

Menjengah masuk bulan baru antara yang paling tak sabar nak ditunggu ialah PROMOSI BULANAN Shaklee! Di waktu promosi inilah setiap pelanggan dan pengguna vitamin Shaklee dapat lebih penjimatan untuk pembelian vitamin bulanan masing-masing. Seriusly perlu ke melabur setiap bulan untuk membeli vitamin?

Bagi KakNi KESIHATAN adalah sesuatu yang AMAT BERNILAI yang tiada nak ditukar ganti dengan sesiapa. Sakit datang tanpa diduga. Waktu ni harta bertimbun pun rasa dah tak berguna sebab tak dapat nak tandingi rasa sewaktu sihat. Bayangkan kita sakit gigi, Allah..rasa seluruh badan sakit. Berdenyut-denyut menyakitkan kepala, sampaikan satu kerja pun kita tak mampu nak lakukan sebab sakit.

Suami kepada kawan baik KakNi, dijemput Ilahi secara tiba-tiba selepas jatuh pengsan dirumahnya. Begitu juga dengan seorang kenalan suami, beliau seorang yang sihat tanpa simptom apa penyakit pun. Malah sebelum jatuh sakit pun, masih sihat walafiat. Tanpa diduga secara tiba-tiba beliau jatuh pengsan dan dimasukkan ke wad ICU.

Paru-paru gagal berfungsi dan bergantung pada support oksigen dari mesin. Allahuakbar..sungguh tak kita duga kan? Zaman sekarang untuk hidup sihat bermula dari pemakanan kita seharian. Faktor makanan yang banyak perisa, perasa, gmo, hormon, baja kimia, racun serangga dan banyak lagi menyebabkan kerosakan sel.

Punca luaran seperti serangan radikal bebas, tekanan dan uv mempercepatkan lagi penuaan sel. Maka, berpunca dari kerosakan dan penuaan sel terjadinya pelbagai pelbagai penyakit seperti diabetes, tekanan darah tinggi, strok, kegagalan jantung, buah pinggang dan sebagainya.

Dan langkah utama yang harus kita ambil selain amalkan pemakanan sihat ialah cegah penuaan dari peringkat sel, banyakkan pengambilan makanan yang tinggi antioksidan dan cukupkan kekurangan nutrisi dengan pemakanan tambahan.

Set Kesihatan Keluarga Shaklee

Manfaat Set Asas Kesihatan Ini :

  • Memberi tenaga tambahan supaya kurang letih
  • Memelihara kesihatan tulang dan lutut
  • Meningkatkan seri kulit
  • Menguatkan rambut dan kuku
  • Memelihara tekanan darah yang normal
  • Membantu mengatasi masalah gastrik
  • Mengurangkan masalah kolesterol
  • Meningkatkan memori dan daya ingatan
  • Melancarkan saluran darah

Pilihan set yang terbaik untuk bermula dengan pemakanan tambahan yang sihat, selamat dan diuji. Dari anak, ibu, ayah, datuk, nenek, adik, kakak dan abang semua boleh nikmatinya.

Buat pembelian hari ini di link esell di bawah :

Pengedar Shaklee Wangsa Maju Keramat AU

Atau buat pembelian dan dapatkan konsultasi dari KakNi dengan menghubungi detail seperti di bawah :

Aniey Yusoff

ID : 887558

Sms/Whatsapp : 0137773122

COD : Wangsa Maju Keramat AU

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge